Hajó- és kompjegy, ár-összehasonlítás, online foglalás, azonnali visszaigazolás

“Navigare necesse est.. Hajózni pedig kell” – mondja a latin szólás.

Foglaljon hajójegyet nálunk!

Hajóval utazna Angliába, Korzikára, Szardíniára, a mediterrán térségbe? Hajójegyet keres Horvátország, Görögország szigeteire, esetleg Európán kívül más kontinensekre?  Foglaljon kompjegyet Európa és a világ többi országába a Kompjegy.com segítségével!

A legolcsóbb hajó- és kompjegy árakat könnyen megtalálja oldalainkon. Európa és a világ legjelentősebb komptársaságainak több mint 1200 kompjárata közül válogathat.

Válassza ki az útvonalat, az utazás időpontját, hasonlítsa össze az árakat, és foglalja le az Önnek legmegfelelőbb hajó- vagy kompjegyet! A foglalásról azonnali visszaigazolást kap. Árak összehasonlítása, biztonságos online foglalás, azonnali visszaigazolás.

Hajó

Tippek a kereső használatához:

Ismeri az indulási kikötő nevét?

Ha tudja a kikötő nevét, írja be a keresődoboz “Kifelé út” mezőjébe, válassza ki a megfelelő útvonalat, adja meg a személyek számát, az autó kategóriáját, és kattintson a keresés gombra!

Nem tudja, honnan indul a hajó?

Ha nem ismeri az indulási kikötő nevét, kattintson a térkép feliratra, keresse ki a térképen az indulási várost, vagy kikötőt, kattintson rá, és a felkínált opciók közül válasssza ki a viszonylatot, ami azonnal beíródik a kereső megfelelő mezőjébe.

Gyakran Ismételt Kérdések

A kompjegy foglalással, vagy a hajóúttal kapcsolatosan felmerülő kérdéseire igyekszünk lehetőleg mindenre kiterjedően válaszolni. Kérjük, kattintson ide, bízunk benne, hogy (GYIK) oldalunkon a komp-, illetve hajójegy vásárlásával kapcsolatban minden kérdésére választ talál. Amennyiben mégis megválaszolatlan kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

Hajó- és kompjáratok Európa és a világ országaiba:


www.kompjegy.com | info@webguru.hu | +3646362724

Minden jog fenntartva © 2017. | WebGuru Bt.

Jogi nyilatkozat | Impresszum