Hajó és komp útvonalak Gibraltár, menetrend, hajó- és kompjegy foglalás

Utazzon hajóval a Gibraltári-szoroson át Észak-Afrikába!

Foglaljon hajójegyet nálunk!

Észak-Afrikába Gibraltáron át vezet az út, illetve hajóút. A Gibraltári-szoros köti össze Európát Afrikával, illetve tengeri viszonylatban az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel, ezért itt hajózni külön élmény az utazónak. Marokkó, Tunézia és Algéria kikötőibe irányulnak hajó- és komp járatok, de rövid hajóúttal át lehet utazni a Marokkó tengerpartján elhelyezkedő Ceuta spanyol autonóm városkába.

Tippek a kereső használatához:
Ismeri az indulási kikötő nevét?

Ha tudja a kikötő nevét, írja be a keresődoboz “Kifelé út” mezőjébe, válassza ki a megfelelő útvonalat, adja meg a személyek számát, az autó kategóriáját, és kattintson a keresés gombra!

Nem tudja, honnan indul a hajó?

Ha nem ismeri az indulási kikötő nevét, kattintson a térkép feliratra, keresse ki a térképen az indulási várost, vagy kikötőt, kattintson rá, a felkínált opciók közül válasssza ki a viszonylatot, ez egyből beíródik a kereső megfelelő mezőjébe.

Gyakran Ismételt Kérdések

A kompjegy foglalással, vagy a hajóúttal kapcsolatosan felmerülő kérdéseire igyekszünk lehetőleg mindenre kiterjedően válaszolni. Kérjük, kattintson ide, bízunk benne, hogy (GYIK) oldalunkon a komp-, illetve hajójegy vásárlásával kapcsolatban minden kérdésére választ talál. Amennyiben mégis megválaszolatlan kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

Fontosabb kikötők, komp- és hajó útvonalak Gibraltárban:

Gibraltár kikötője Algeciras:

Algeciras – Ceuta
Algeciras – Tanger Med

Tarifa kikötője:

Tarifa – Tanger Ville

Hajó- és kompjáratok Európa és a világ országaiba:


www.kompjegy.com | info@webguru.hu | +3646362724

Minden jog fenntartva © 2017. | WebGuru Bt.

Jogi nyilatkozat | Impresszum