Hajó és komp útvonalak Ciprus szigetére, menetrend, hajó- és kompjegy foglalás

Utazzon hajóval Ciprus szigetére!

Foglaljon hajójegyet nálunk!

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete. A Földközi-tenger keleti medencéjében található sziget Törökországtól kb. 70 km-re helyezkedik el. Ciprusra hajóval Törökországon keresztül lehet eljutni, a kikötő a sziget törökök lakta északi részén található. Két törökországi kikötőből is indul hajójárat a szigetre.

Tippek a kereső használatához:
Ismeri az indulási kikötő nevét?

Ha tudja a kikötő nevét, írja be a keresődoboz “Kifelé út” mezőjébe, válassza ki a megfelelő útvonalat, adja meg a személyek számát, az autó kategóriáját, és kattintson a keresés gombra!

Nem tudja, honnan indul a hajó?

Ha nem ismeri az indulási kikötő nevét, kattintson a térkép feliratra, keresse ki a térképen az indulási várost, vagy kikötőt, kattintson rá, a felkínált opciók közül válasssza ki a viszonylatot, ez egyből beíródik a kereső megfelelő mezőjébe.

Gyakran Ismételt Kérdések

A kompjegy foglalással, vagy a hajóúttal kapcsolatosan felmerülő kérdéseire igyekszünk lehetőleg mindenre kiterjedően válaszolni. Kérjük, kattintson ide, bízunk benne, hogy (GYIK) oldalunkon a komp-, illetve hajójegy vásárlásával kapcsolatban minden kérdésére választ talál. Amennyiben mégis megválaszolatlan kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

Fontosabb kikötők, komp- és hajó Ciprusra:

Ciprus kikötője Girne:

Girne – Alanya
Girne – Tasucu

Hajó- és kompjáratok Európa és a világ országaiba:


www.kompjegy.com | info@webguru.hu | +3646362724

Minden jog fenntartva © 2017. | WebGuru Bt.

Jogi nyilatkozat | Impresszum